MISS YASMIN

Leeftijd: 18 jaar
Opleiding: Junior Fashion Designer mbo 4
Komt uit: Amsterdam Zuidoost

Waarom ik mee doe aan Miss Amsterdam:
Ik doe mee aan Miss Amsterdam om te groeien als persoon. Ik wil meer over mezelf te weten komen en kijken waar ik allemaal toe in staat ben, wat mijn doelen kunnen worden. Ik doe ook mee om ervaring op te doen, want ik heb nog nooit zoiets gedaan en dat vind ik wel een leuke challenge.

Wat maakt mij uniek?
Wat mij uniek maakt is mijn energie. Ik kan heel spontaan zijn en actief. Ik ben ook een doorzetter, als iets niet lukt ga ik altijd door het goed is. Ook ben ik perfectionistisch en verwerk ik dat graag in al mijn werk dat ik maak of doe.

Wat ik wil betekenen voor de stad Amsterdam:
Wat ik voor Amsterdam wil betekenen is iemand die voor de jongeren in Amsterdam opkomt. Het lijkt mij echt een leuke idee om jongeren te kunnen helpen met hun situaties over de toekomst. ik kan met ze praten of bepaalde activiteiten doen waardoor ze positief worden. Ik wil methodes gaan ontwikkelen waardoor ze op een eenvoudiger manier kunnen achter komen wat ze later in de toekomst willen doen, want zelf heb ik er ook moeit mee en ik zou het zelf erg fijn vinden als iemand mij daarmee zou kunnen begeleiden.

Wat mensen niet verwachten van mij is:
Wat mensen niet van mij verwachten is dat ik erg open ben. Ik kan wel met iedereen een babbeltje doen ook al lijkt het niet altijd zo. Wat mensen ook niet van mij zouden kunne verwachten is dat ik gek op dieren ben.

Mocht ik Miss Amsterdam 2019 worden dan wil ik mij inzetten voor:
Ik wil me dan inzetten voor de jongeren in Amsterdam. Ik wil ze gaan helpen met hun toekomst op een leuke manier. Ik wil met hun samen onderzoeken wat zei leuk vinden en waar zij goed in zijn.

Wat zijn mijn hobby’s?
Ik hou van dansen, dat doe ik al jaren. Ik hou van tekenen en ontwerpen. Ik hou van make-up en ik stijl graag mensen hun haar. Ik heb  daar altijd al een passie voor gehad sinds ik klein ben.