MISS ROBIN

Leeftijd: 20
Opleiding/werk: Afgestudeerd Lucia Marthas, werkend als hostess.
Komt uit: Amsterdam Zuid

Waarom ik mee doe aan Miss Amsterdam:
Een week voor de voorronde van de Miss Amsterdam verkiezing werd ik gescout om mee te doen aan de verkiezing. Ik twijfelde geen moment, want het leek mij super leuk om hieraan mee te doen. Ik stuurde meteen een berichtje terug. Ik doe ook mee omdat, ik mijn persoonlijkheid verder wil ontwikkelen en de ervaring mee kan nemen naar mijn verdere carrière. De connecties die ik binnen de Miss Amsterdam verkiezing leer kennen zouden ook zeker goed van pas komen in mijn leven. Ik heb altijd al een keer mee willen doen aan een Miss verkiezing, maar ik dacht altijd dat ik niet goed genoeg was.

Wat ik wil betekenen voor de stad Amsterdam:
Ik wil veel betekenen voor de activiteiten in de stad Amsterdam, zoals mijn voetbalclub AFC Ajax die het heel goed hebben gedaan dit seizoen. Daarom moeten we altijd achter onze mooie voetbalclub blijven staan en supporten. Amsterdam is de mooiste stad van Nederland en daarom wil ik er graag iets voor betekenen, om de vreugde en gezelligheid in de stad te houden. Ik wil de negatieve punten in Amsterdam positief maken en er een oplossing voor zoeken, zodat het een mooie stad blijft en mensen met plezier naar Amsterdam willen komen.

Wat mensen niet verwachten van mij is:
Mensen die mij kennen hadden nooit verwacht dat ik mee zou doen aan een Miss verkiezing. Ook verwachten mensen niet dat ik al 5 verschillende musicals heb gedaan, meegedaan heb aan The Voice Kids en gedanst heb in de dinnershow Pandora in studio 21. Dit is omdat ik niet een persoon ben die daarover zou praten of vertellen. Ik ben best een gesloten persoon en daarom verwachten mensen dat ook niet van mij. Omdat ik best wel introvert ben verwachten mensen vaak dat ik arrogant ben, maar als ze mij beter leren kennen zien ze in hoe ik echt ben.

Mocht ik Miss Amsterdam 2019 worden dan wil ik mij inzetten voor:
Ik wil mij graag inzetten voor ouderen en mensen die hulp nodig hebben. Feestjes organiseren, dagjes uit voor de ouderen. Ook wil ik me graag inzetten voor de jongeren om feesten te organiseren en een goed voorbeeld zijn voor de mensen in Amsterdam. Voor mijn club AFC Ajax wil ik me inzetten en ben daarom ook blij dat de Arena is veranderd naar de naam Johan Cruijff Arena. Het zou het aller mooist zijn als de mensen lief en aardig tegen elkaar kunnen zijn. Daar word de wereld een stuk mooier en vreugdiger op.