MISS NIRMINE

Leeftijd: 18 jaar
Opleiding: 4 HAVO
Komt uit: Amsterdam Oost

Waarom ik mee doe aan Miss Amsterdam:
Ik doe mee aan de Miss Amsterdam verkiezing, omdat ik mensen graag wil laten zien dat schoonheid niet alleen van buiten af komt maar ook van binnen en dat innerlijke schoonheid ook veel belangrijker is. Vrouwen zijn meer dan alleen een lichaam en een knap gezicht, er zijn heel veel vrouwen met vele talenten. Echter zijn er ook genoeg vrouwen die deze talenten niet durven te uiten, dit omdat ze het gevoel hebben dat ze niet serieus worden genomen. Verder doe ik ook mee omdat ik graag over mijn onzekerheid wil komen

Wat maakt mij uniek:
Het geen wat mij uniek maakt is, dat ik jaren lang ben gepest en ook veel problemen met mezelf had, maar toch nooit heb opgegeven en dat is heel belangrijk. Ik heb echt rot jaren achter de rug. Ik heb de hoop nooit opgegeven en ben altijd sterk in mijn schoenen blijven staan. Dus ik kan met trots zeggen dat ik een  sterk persoon ben, die nooit opgeeft en altijd een positieve instelling heeft. Ik vecht voor wat ik wil en haal altijd het uiterste uit mezelf.

Wat ik wil betekenen voor de stad Amsterdam:
Wat ik wil betekenen voor Amsterdam is, voornamelijk jonge mensen helpen die worden gepest, en die  te maken hebben met eetstoornissen of die zich minderwaardig voelen. Omdat ik dat hetzelfde heb meegemaakt als zij, kan ik ze beter begrijpen en misschien ook helpen en laten weten dat als het met mij goed is gekomen, dat het ook allemaal goed komt met hun. Ook wil ik ze meegeven dat ze zich voor niks hoeven te schamen en moeten omarmen wie zij zijn.

Wat mensen niet verwachten van mij:
Wat mensen niet verwachten van mij is dat ik heel veel problemen met mijn uiterlijk had. Tot een paar jaar geleden was ik heel erg onzeker. Veel mensen denken gelijk dat iemand met veel volgers op social media alles op orde heeft, maar dat is helemaal niet zo! Ik heb ook mijn momenten dat ik totaal niet gelukkig ben en met mezelf in de knoop zit. Dit is natuurlijk harstikke normaal, want iedereen heeft wel eens zijn moment. Ondanks dat ik met 60.000 volgers vele kansen krijg, weet ik dat dit in het echte leven geen waarde heeft. Mijn geluk hangt niet af van social media.

Mocht ik miss Amsterdam 2019 worden dan wil ik mij inzetten voor:
Mocht ik Miss Amsterdam 2019 worden, dan wil ik mij graag inzetten voor kinderen die gepest worden. Ondanks dat er veel word gesproken in de media, wordt er naar mijn menig er te weinig aan gedaan. Pesten is nooit oke! Wij als samenleving moeten daar wat aan doen. Elk leven telt en niemand mag dat van elkaar afnemen.. Mensen zijn er niet bewust van hoe erg pesten is en ik zou graag hun ogen willen open!