MISS  DAMAE

Leeftijd: 21
Opleiding: Academie Lichamelijke Opvoeding
Komt uit: Amsterdam West

Ik studeer aan de Academie Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Dit is de opleiding tot gymdocent. Ik heb altijd veel affiniteit met sporten gehad en vind het erg leuk om met kinderen te werken.  Momenteel zit ik in mijn 4e jaar van de studie en ben ik bezig met afstuderen. Naast de studie ben ik werkzaam bij ‘Double Sports’. Dit is een organisatie waarbij ik inzetbaar ben om sport en spel te bieden aan kinderen op zowel de BSO als TSO.

Waarom ik mee doe aan Miss Amsterdam:
Ik doe mee aan de Miss Amsterdam verkiezing, omdat ik mijzelf steeds meer wil ontwikkelen. De Miss Amsterdam Verkiezing geeft mij de mogelijkheid om een andere kant van mij naar boven te brengen. Een kant die bestaat uit doorzetten, durven en accepteren wie ik ben. Dit is een uitdaging die ik graag wil aangaan.

Wat maakt mij uniek:
Ieder mens is uniek. Er is maar één versie van jezelf. Ik wil altijd het beste in mijzelf en vooral in andere naar boven halen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich vertrouwd bij mij voelen en ik ze een stukje verder kan helpen zodra dat nodig is.

Wat ik wil betekenen voor de stad Amsterdam:
Ik zou de Amsterdammers willen uitdagen om meer te bewegen. Sport en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid van de mens, maar het bevorderd ook de sociale cohesie in een wijk. Mensen zullen zich als een onderdeel van de wijk gaan voelen, wat er voor zorgt dat mensen zich eerder zullen inzetten voor een buurt dan mensen die zich niet betrokken voelen.

Wat mensen niet verwachten van mij:
Wat mensen niet van mij verwachten, is dat ik eigenlijk heel erg verlegen en onzeker ben. Dit weet ik altijd goed te verbergen door met een glimlach op mijn gezicht te lopen. Ik hoop dat ik middels Miss Amsterdam beter met mijn verlegen- en onzekerheid leer om te gaan en meer stappen durf te nemen.

Mocht ik Miss Amsterdam 2019 worden:
Dan zou ik mij graag willen inzetten voor meer beweeg activiteiten in de buurt voor zowel jong als oud. Een veilige, leuke plek creëren waarbij sociale contacten opgedaan en onderhouden worden.