DE LANGSTE MISS OOIT!

Met haar 1.80 is Janice de langste miss die ooit heeft mee gedaan aan de Miss Amsterdam Verkiezing. Janice is echter meer dan een prachtige verschijning. Momenteel is zij druk bezig om haar HBO studie Communicatie (Reclame, Media & Design) af te ronden. Daarnaast gaat zij zich het komende jaar inzetten voor diverse sociaal maatschappelijke projecten.

HET KOMEND JAAR

Het belooft een fantastisch jaar te worden voor Janice. In september zal zij naar Bangkok vliegen om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de internationale modellen competitie “Supermodel International”. Ook zal zij diverse basis- en middelbare scholen in Amsterdam bezoeken om met scholieren in gesprek te gaan over pesten. Daarnaast is zij, samen met het team achter de Miss Amsterdam Verkiezing, druk bezig met het opzetten van een nieuw sociaal maatschappelijk project.

JANICE BABEL

Op 27 mei 2018 is de 25-jarige Janice Babel gekroond tot Miss Amsterdam. Tijdens de zinderende finale in de theaterzaal van de RAI wist zij de jury te imponeren met haar charme, intelligentie en prachtige verschijning. Tijdens haar pitch gaf Janice de volgende boodschap mee aan Amsterdam: “Ik sta voor een Amsterdam waar geen enkel kind; rijk, arm, donker, blank of gehandicapt nog gepest wordt. Ik sta voor een Amsterdam waar iedereen de beste versie van zichzelf mag zijn!”.

HET GEZICHT VAN DE STAD AMSTERDAM

Als Miss Amsterdam Janice het gezicht van het metropool. In juli van 2018 werd er bekend gemaakt dat Janice samen met andere bekende Amsterdammers, één van de gezichten is van de campagne “Meld Discriminatie”. Dezelfde maand mocht zij de officiële opening doen van de Noord/Zuidlijn op het Rokin. Eén maand eerder vloog zij samen met de National Director naar Suriname om als eregast aanwezig te zijn bij de Miss & Mr Tropical Beauties Suriname.