KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR MISS AMSTERDAM 2020

WORD JIJ DE VOLGENDE MISS AMSTERDAM?

Het Metropool Amsterdam, met meer dan 180 nationaliteiten heeft een traditie van vrijheid en tolerantie. De Miss Amsterdam verkiezing is een toegevoegde waarde op het imago van de stad en wil het gevoel van trots en waardering versterken.
Als Miss Amsterdam is het jouw taak om de schoonheid van de stad te vertegenwoordigen. Schoonheid zit niet alleen van buiten, maar straalt uit van binnen naar buiten. Miss Amsterdam is daarom het gezicht van de meest bruisende stad van Nederland.

BECOMING MISS AMSTERDAM

Een miss verkiezing is niet meer wat het was. De jonge vrouw van nu is zelf bewust en geschoold. Na de selectie gaan de missen een heel traject tegemoet. Niet alleen wordt er gerepeteerd voor de show in de RAI Amsterdam, maar gaan zij ook een educatief traject tegemoet. Tijdens de Miss Amsterdam verkiezing staan kennisoverdracht en horizonverruiming centraal. Door middel van diverse workshops en relevante netwerken, zorgt het deskundig en ervaren team voor sociale en maatschappelijke ontplooiing.

PRESENTATIES

Dit jaar zal de spectaculaire finale in de Rai plaats vinden. De missen zijn het afgelopen jaar onder andere te zien geweest bij: het hoofdpodium van de Uitmarkt en tweemaal te gast bij Dino (televisie show van Jandino Asporaat RTL5). Tevens waren zij te gast bij de première van Jörgen Raymann’s theatershow in DeLaMar Theater en waren ze te gast bij Pathé Arena voor de laatste film van Bridget Jones.

INTERNATIONAAL

Miss Amsterdam 2019 zal dit jaar deelnemen aan de internationale verkiezing Miss Global. De finale zal gehouden worden in de Filipijnen.

Meld je nu aan door een mail te sturen naar:

missamsterdamverkiezing@justmarch.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.