WAT JE NOG NIET WIST OVER JANICE BABEL, MISS AMSTERDAM 2018.

1

Janice is 25 jaar jong en is woonachtig in Amsterdam-Zuid. Haar moeder is van Surinaamse afkomst en haar vader is Nederlands. Met haar 1.80 is zij de langste miss die ooit heeft meegedaan aan de Miss Amsterdam Verkiezing. Ondanks haar lengte zien wij Janice regelmatig op hakken lopen.

2

Wist jij dat de missen, tijdens de verkiezingsperiode, een commercial moesten maken voor één van onze sponsoren. Samen met haar team maakte Janice een commercial voor Surinam Airways.

3

In juni van dit jaar is Janice naar Suriname gevlogen om diverse projecten te bezoeken, waaronder een weeshuis en een ziekenhuis. Tijdens haar reis had ze meer dan 20 interviews met radiozenders, televisieprogramma’s en kranten. Ook mocht zij een jingle opnemen voor de Surinaamse radio. Als klap op de vuurpijl had zij een rol tijdens de kroning van Miss & Mr Tropical Beauties Suriname.

4

Op 21 juli 2018 mocht Janice de officiële opening doen van de Noord/Zuidlijn op het Rokin in Amsterdam. Dit deed zij samen met Guido Frankfurther van ondernemersvereniging Rokin.

5

In september van dit jaar zal Janice Nederland vertegenwoordigen tijdens Supermodel International in Bangkok. Met haar titel Miss Amsterdam 2018 is zij automatisch ook Supermodel International Netherlands geworden. Zij zal strijden tegen 19 andere landen om de titel Supermodel International.

Leave a Reply

Your email address will not be published.