MISS AMSTERDAM 2018 GAAT INTERNATIONAAL!

Miss Amsterdam 2018 zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de prestigieuze modellen competitie SUPERMODEL INTERNATIONAL. Deze wereldwijde Miss Verkiezing waar vrouwelijke schoonheid, talent, communicatievaardigheden en culturele uitwisseling centraal staan, zal dit jaar voor de 8e keer plaatsvinden.

Sinds de eerste verkiezing in 2011, hebben al meer dan duizend hoopvolle jonge dames wereldwijd over de catwalk gelopen. De spectaculaire fashion tv show wordt geproduceerd door de SUPERMODEL INTERNATIONAL organisatie. De verkiezing wordt primetime uitgezonden door heel Azië.

In 2017 heeft SUPERMODEL INTERNATIONAL zijn bereik wereldwijd vergroot met de lancering van de web series “Become A Supermodel.” Tijdens de serie van 10 á 12 afleveringen, kan het publiek wereldwijd de missen volgen op weg naar de kroon.

Dit jaar zal de verkiezing gehouden worden in de hoofdstad van India, New Delhi. Het belooft een spectaculaire show te worden en een ervaring om nooit te vergeten.

Wil jij Nederland vertegenwoordigen tijdens SUPERMODEL INTERNATIONAL? Schrijf je dan nu in voor de Miss Amsterdam verkiezing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.