5 FEITEN DIE JIJ NIET WIST OVER MISS AMSTERDAM!

5 FEITEN OVER IREDA NIJEBOER, MISS AMSTERDAM 2017

1

Wist jij dat Ireda een Nederlandse moeder heeft aan haar vader geboren is op de Nederlandse Antillen. Momenteel woont zij in het meest kleurrijke gedeelte van Amsterdam, namelijk Amsterdam Zuidoost.

2

Wist jij dat de missen van de Miss Amsterdam Verkiezing gelopen hebben op Amsterdam Fashionweek voor It’s Given en Heaven Fashion. Daarnaast stonden zij op het hoofdpodium van de Uitmarkt als opening van de Musical Sing-a-long.

3

Wist jij dat de drie finalisten: Miss Amsterdam Ireda, first runner-up Thessaly Zimmerman en second runner-up Veerle Dori van Isveldt nog steeds goede vriendinnen zijn!

4

Wist jij dat de kroon van de Miss Amsterdam Verkiezing speciaal ontworpen is voor de verkiezing door juwelier BaroQco (Eduardo Liem). Het wapen van Amsterdam is verwerkt in de tiara. De kroon is handgemaakt en heeft meer dan 300 Swarovski kristallen. Daarnaast heeft het maken van de kroon meer dan 100 manuren gekost.

5

Wist jij dat Ireda tot de twaalf mooiste meisjes van Nederland behoorde en in de finale stond van de Miss Nederland Verkiezing. Zij wist zich tot de finale te schoppen en heeft een grote indruk achtergelaten bij de jury en organisatoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.